Starity

Khloe Kardashian megerősítette, hogy húga Harry Stylesszal randizik

2016. január 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 20-án indul hódító útjára Khloe saját beszélgetős műsora, melynek első részében testvérei szerelmi életét elemezgeti.

hirdetés
Khloe Kardashian megerősítette, hogy húga Harry Stylesszal randizik

Khloe Kardashian embert próbáló évet hagyott maga mögött, ám ennek ellenére lelkesen, tervekkel telve vágott neki az új évnek. Ebben nagy segítségére volt új műsora, a Kocktails With Khloe, melyet január 20-án tűz először műsorára az FYI csatorna, melynek keretein belül tabuk nélkül beszélget vendégeiről,és rántja le kedvenceink tikairól a leplet.

A 31 éves szőke szépség az első epizódban testvérei magánéletét állítja fókuszba, így szó esik majd Kylie Jenner és Tyga szövevényes viszonyáról, Kendall Jenner és Harry Styles románcáról, Kourtney Kardashian és Scott Disick válásáról, valamint Rob Kardashian magánéleti válságáról és újonnan diagnosztizált betegségéről, a diabéteszről.

Hogy miért illenek egymáshoz? Mindketten szuperszexi, hihetetlenül klassz és édes emberek

– nyilatkozta Kendall és Harry kapcsolatával kapcsolatban a valóságshow-sztár, ám legkisebb húgával, Kylie-val kapcsolatban már korántsem szolgálhatott jó hírekkel, hiszen őt is megdöbbentették a napokban szárnyra kapott pletykák, miszerint sógorjelöltje kiskorú lánnyal kezdett ki.

Megkérdeztem Kylie-t... Jól sejtem, hogy vele töltötted a szilvesztert?, a másik napon pedig azt hallom, nincsenek együtt. Ilyen egy tizennyolc éves élete ma. Most már nem kérdezgetem a dologról, mert nagyon kellemetlen számára

– magyarázta Khloe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek