Starity

Gáspár Laci csúcsformában – 18 kilótól szabadult meg az énekes

2016. január 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évekig küzdött jojóeffektussal az énekes, napjainkra azonban teljesen életmódot váltott, mely meg is hozta a várva várt eredményt.

hirdetés

Gáspár Laci immár büszkén mutatja szépen kidolgozott alakját, akár félmeztelenül is, hiszen joggal lehet büszke eredményére. Tizennyolc kilótól szabadult meg azáltal, hogy kiiktatta étrendjéből a cukrot és a minimálisra csökkentette a szénhidrátok bevitelét.

Az énekes a TV2 népszerű műsora, a Sztárban sztár miatt váltott életmódot, ugyanis saját elmondása szerint a táncos koreográfiák végrehajtása közben zavarta a pocakja – mára azonban elégedetten néz a tükörbe.

Nem hiába büszke új alakjára (Fotó: Facebook / Gáspár Laci)

Először a Megasztár alatt fogytam, akkor huszonhárom kilót sikerült leadnom. Azóta sajnos visszahíztam, és a folyamatos jojóeffektus jelentkezett nálam is, ha lement hét, visszajött tizennégy. Most viszont újra nekiduráltam magam, heti öt napot edzek, kiiktattam a szénhidrátot és a cukrot az étrendemből. Szerencsére meg is lett az eredménye, körülbelül nyolc-tíz kiló izmot szedtem magamra, de nem akarok itt megállni. Egy kicsit félek, hogy besokallok és megunom. Hétvégén, amikor nem megyek ed­zeni, már alig várom, hogy eljussak a terembe

– nyilatkozta Laci a Borsnak.

Laci heti öt napot tölt edzéssel (Fotó: Facebook / Gáspár Laci)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek