Starity

Három hónap után elhagyhatta a kórházat Lamar Odom

2016. január 11. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Khloe Kardashian férje három hónapot töltött kórházban, amit végre elhagyhatott, ám továbbra is kezelésekre és terápiákra szorul.

hirdetés

Az egész világot megdöbbentette a hír, amikor arról értesülhettünk, hogy Khloe Kardashian férjét, a profi kosárlabdázó Lamar Odomot eszméletlen állapotban találták egy Los Angeles-i bordélyházban. A férfit rögtön kórházba szállították, ahol rövid ideig mesterséges kómában tartották, mivel arra is képtelen volt, hogy magától lélegezzen

Lamar később szerencsésen magához tért, és a gyógyulás útjára lépett, ám ismerősei és rokonai szerint még mindig hosszú út áll előtte a teljes felépülésig. Egy, a Lamart kezelő kórház dolgozója elárulta az E! Newsnak, miszerint a férfi eszméletvesztését az általa fogyasztott nagy mennyiségű kábítószer okozta, ugyanis a túladagolás következtében oxigénhiány lépett fel a szervezetében, ami miatt stroke-ot kapott.

Lamar felesége, Khloe nemrégiben felelevenítette, milyen érzés volt számára, amikor megtudta, mi történt a férjével – akivel egyébként már csak papíron alkot egy párt –, és arról is őszintén vallott, milyen egészségügyi állapotban van most a férfi.

Rettenetes hívás volt. Rögtön a kórházba siettem, és ott tudtam meg, hogy kómában fekszik, és különböző vizsgálatokat végeznek el rajta vagy épp azon tanácskoztak, milyen beavatkozásokat hajtsanak végre. Rémisztő volt

– nyilatkozta Khloe, majd így folytatta:

Jelenleg járni tanul, de még terápiákra szorul. Egyrészt meg kell ismernie magát, másrészt pedig a beszédén kell javítani. Az orvosok úgy gondjolják, másfél-két év alatt teljesen felépülhet, de ők sem teljesen biztosak ebben.

Lamar egyébként múlt héten hagyta el az őt kezelő Sunrise Medical Centert, a jövőben pedig egy privát rehabilitációs létesítményben folytatja felépülésének folyamatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek