Starity

A zöld íjász sztárja mellett talált rá a boldogságra Kaley Cuoco

2016. január 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja szeptemberben jelentette be, hogy férjével Ryan Sweetinggel külön utakon folytatják, és immár megtalálta exe utódját Paul Blackthorne személyében.

hirdetés
A zöld íjász sztárja mellett talált rá a boldogságra Kaley Cuoco

A válási procedúra megkezdése után többször is szóba hozták Kaley Cuocót volt barátjával és egyben kollégájával, Johnny Galeckivel, ám a szőke szépség mindvégig tagadta, hogy ismét egymásra találtak volna. Nem csoda, hogy így tett, hiszen időközben Paul Blackthorne-nal fűzte szorosabbra a viszonyát, akivel közeli barátok, immár hosszú évek óta.

Kaley és Paul évek óta barátok, de csak mostanában vált romantikussá a kapcsolatuk. Paul nagyon jóképű, Kaley pedig teljesen odáig van érte, ugyanakkor nagyon óvatos is, de igazán boldognak tűnik

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy Kaley-hez közel álló barát, állítását pedig alátámasztja, hogy a két színész a Golden Globe-gála utáni afterpartira is együtt érkezett, és láthatóan felszabadultan mulattak egymás társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek