Starity

Visszatérésére készül Anette Olzon

2016. január 15. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Tavaly számolt be a svéd csillag arról, hogy felhagy az énekléssel, ám ez a gondolat nem volt túl hosszú életű, ugyanis amellett, hogy továbbra is építi szólókarrierjét, első zenekarához, az Alyson Avenue-hoz is visszatért.

hirdetés

Tavaly augusztusban röppent fel a hír, miszerint a Nightwish egykori énekesnője búcsút int az éneklésnek, decemberben viszont fellépett a Titans Of Metal nevű izraeli fesztiválon, melynek keretein belül a saját szerzeményei mellett két, rég nem hallott Nightwish-dalt is előadott az Amaranth, valamint a  Bye Bye Beautiful képében.

Nemrégiben arról is beszámolt, hogy visszatér az Alyson Avenue nevezetű zenekarhoz, melynek 1995-ben lett hivatalosan is az énekesnője, tíz évvel később, 2005-ben azonban távozni kényszerült, mivel a Nightwish énekesnőjeként kívánta magasabb szintre emelni karrierjét.

Pár napja arra is fény derült, hogy hamarosan egy új EP-t dob piacra Vintersjäl néven, melynek borítóját az Instagaramon osztotta meg követőivel, majd azt is hozzátette, hogy az új korongon a névadó dal mellett a Cold Outside nevezetű tétel is helyet kapott. 

Íme, a Vintersjäl borítója (Fotó: Facebook / Anette Olzon)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek