Starity

Magyarországra érkezik az Esperanza Mía

2016. január 16. 14:02   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig ért véget az Esperanza Mía a tengerentúlon, már érkezik is Magyarországra a Lali Esposito és Mariano Martínez főszereplésével készült széria.

hirdetés
Magyarországra érkezik az Esperanza Mía

Február 1-jétől az RTL Klub vetíti le 15:10-től az argentín szappanopera részeit. Az összesen 192 részes történet szerint Esperanza gengszterek elől menekül egy buszra, ahol találkozik Tomás atyával. A lány kétségbeesésében abba a kolostorba megy menedékért, ahol az atya is tevékenykedik. Apácának adja ki magát a maradásért cserébe, ám időközben beleszeret az atyába, szerelme pedig viszonzásra talál. 

A sorozat a tengerentúlon hatalmas sikereket ért el, és több színházi előadás is készült belőle, amit párhuzamosan készítettek a szériával. Mariana 'Lali' Esposito napjainak egyik legnagyobb színésznőjének számít hazájában – főleg a fiatalok követik figyelemmel munkásságát. Kollégájával, Mariano Martinezzel karaktereikhez hasonlóan a forgatások ideje alatt egymásra találtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek