Starity

Benji Madden a tenyerén hordozza Cameron Diazt

2016. január 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár kapcsolata nem is lehetne boldogabb: Benji mindenben támogatja a feleségét, szerelmét pedig nem szégyelli világgá kürtölni sem.

hirdetés

A Good Charlotte éléről ismert zenész ugyanis az Instagramon tette közzé, mennyire büszke a feleségére, aki áprilisban megjelenő legújabb, életviteli könyvén dolgozik, Benji pedig nem volt rest megosztani, mennyire büszke Cameronra és arra, hogy amellett, hogy inspirálja a nőket, igyekszik segíteni nekik tanácsaival.

Nem is lehetnék büszkébb az én vagány feleségemre. Minden reggel azzal a harci feladattal a szívében ébred, hogy megpróbálja jobbá tenni a világot. Mindig is csodáltam a bátorságáért, erejéért és sebezhetőségéért, amit közvetít, és fáradhatatlanul bátorítja a nőket arra, hogy szeressék önmagukat. Elképesztő látni mindazt, amit az új könyvével véghezvisz

– írta Benji a közösségi oldalon Cameron új könyvének borítója mellett.

Nagyon büszke vagyok erre a könyvre, és alig várom, hogy olyan mindannyiunkat érintő témákról beszélhessek, mint például az öregedés. Hogy hogyan lehet ezzel megbirkózni

– magyarázta a színésznő a művével kapcsolatban, melyben szó esik az öregedés tudományos és biológiai hátteréről, és az idő ebben vívott szerepéről. A The Longevity Book címet viselő alkotást Cameron előző, The Body Book című művének folytatásaként tartják számon, megjelenése pedig április 5-ére datálható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek