Starity

Adam Lambert énekli az Oreo új főcímdalát

2016. január 20. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert énekli majd világszerte az Oreo új himnuszát, az Open Up With Oreót.

hirdetés
Adam Lambert énekli az Oreo új főcímdalát
Fotó: Billboard

Az Open Up With Oreo dal január 19-én debütált a YouTube-on, és hamarosan világszerte hallhathó lesz a TV-k képernyőjén. Lambertöt érte a megtiszteltetés, hogy az Oreóval közösen dolgozva létrehozhatott egy fülbemászó dalt, amelyet hamarosan az egész világ hallhat.

Nagy álmom volt, hogy egy TV-reklámban szólhasson a saját dalom

– nyilatkozta Lambert a Billboardnak, aki elsőként hozta le a hírt. Az Open Up With Oreónak emellett különleges üzenete van a világ felé.

Az üzenete nagyon megérintett. Arra ösztönzik az embereket, hogy a hasonlóságokra koncentráljunk egymásban, ne a különbözőségekre – ez pedig összhangban van a saját filozófiámmal.

A dalszöveg olyan sorokat tartalmaz, mint nyisd fel a szíved, akár egy sütit, az embereknek, akik különböznek tőled, így felfedezheted a hasonlóságokat.

A felvétel szerintem tipikusan olyan lett, amin érződik a névjegyem. Bementem a stúdióba, és elmondtam, hogy szeretném felvenni. Igazi csapatmunka volt és nagyon édes ötlet. Emellett, ki nem szereti az Oreót?

És vajon maga Adam Lambert hogy eszi a finom édességet, ami meghódította a világot?

Bekapom az egészet, igazi lázadó módon. De néha felnyitom, és kieszem belőle a tölteléket. Oh, Istenem, nagyon finom. Legtöbbször próbálok csak 1-2 szemet bekapni belőle, és tejjel édesítem.

Hallgasd meg a reklámdalt itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek