Starity

Adam Lambert énekli az Oreo új főcímdalát

2016. január 20. 10:10   |   Szerző: Glamster

Adam Lambert énekli majd világszerte az Oreo új himnuszát, az Open Up With Oreót.

hirdetés
Adam Lambert énekli az Oreo új főcímdalát
Fotó: Billboard

Az Open Up With Oreo dal január 19-én debütált a YouTube-on, és hamarosan világszerte hallhathó lesz a TV-k képernyőjén. Lambertöt érte a megtiszteltetés, hogy az Oreóval közösen dolgozva létrehozhatott egy fülbemászó dalt, amelyet hamarosan az egész világ hallhat.

Nagy álmom volt, hogy egy TV-reklámban szólhasson a saját dalom

– nyilatkozta Lambert a Billboardnak, aki elsőként hozta le a hírt. Az Open Up With Oreónak emellett különleges üzenete van a világ felé.

Az üzenete nagyon megérintett. Arra ösztönzik az embereket, hogy a hasonlóságokra koncentráljunk egymásban, ne a különbözőségekre – ez pedig összhangban van a saját filozófiámmal.

A dalszöveg olyan sorokat tartalmaz, mint nyisd fel a szíved, akár egy sütit, az embereknek, akik különböznek tőled, így felfedezheted a hasonlóságokat.

A felvétel szerintem tipikusan olyan lett, amin érződik a névjegyem. Bementem a stúdióba, és elmondtam, hogy szeretném felvenni. Igazi csapatmunka volt és nagyon édes ötlet. Emellett, ki nem szereti az Oreót?

És vajon maga Adam Lambert hogy eszi a finom édességet, ami meghódította a világot?

Bekapom az egészet, igazi lázadó módon. De néha felnyitom, és kieszem belőle a tölteléket. Oh, Istenem, nagyon finom. Legtöbbször próbálok csak 1-2 szemet bekapni belőle, és tejjel édesítem.

Hallgasd meg a reklámdalt itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek