Starity

Megérkezett Terrence J és Cassie Ventura közös filmjének előzetese

2016. január 22. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került feltöltésre Terrence J és Cassie Ventura The Perfect Match című közös filmjének első előzetese. A szórakoztatónak ígérkező produkciót március 11-én mutatják be Amerikában.

hirdetés

Fotó: Lionsgate

A történet főszereplője egy Charlie nevű playboy, aki úgy gondolja, hogy a párkapcsolatok ideje már lejárt, ugyanis nem lehet sokáig kibírni ugyanazon nő mellett. Barátai, Donald és Robert megpróbálják jobb belátásra bírni, és meggyőzik, hogy legalább próbáljon meg egy hónapon át ugyanazzal a nővel maradni. A titokzatos Eva szerepében meg is találja a „tesztalanyt” és idővel ráeszmél, milyen nagyot tévedett...

A romantikus komédiában olyan színészek csillogtatják meg tehetségüket a fent említett Terrence J és Cassie Ventura mellett, mint Paula Patton, Donald Faison, az énekesnőként is népszerű Brandy, Jennifer Lopez vőlegénye, Casper Smart, és a rapperként tevékenykedő French Montana – utóbbinak ez az első filmes szerepe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek