Starity

Holly Madison vendégszerepet kapott a CSI-ban

2010. szeptember 25. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner excicája kipróbálja magát a színészetben is. Igaz, csak kisebb szerepet kapott, de egy híresebb sorozatban tűnik majd fel.

hirdetés
Holly Madison vendégszerepet kapott a CSI-ban

Holly Madison megjelenését szeptember 30-ig nem láthatják a rajongók a tévében, de az epizód trailere már megérkezett. A szőkeséget csak pár másodpercre kaphatjuk el, de több szerepet a sorozatban egyébként sem kapott. A sorozat 11. évadának 2. epizódjában Holly egy Las Vegas-i kaszinó strandján, egy medence mellett fog napozni, amikor cápatámadás éri a fürdőzőket. A CSI csapatának egy víz alatti kalandra kell felkészülnie, hogy elkapjon egy gyilkost. A szereplőgárdában azt írják, Holly egy „dögös szőkét” fog játszani.

A playmate egyébként ezen kívül két valóságshowban kapott nagyobb szerepet, a Playboy villa lányaiban, illetve a Holly's Worldben, ami javarészt csak róla szól. Ezenkívül egy, The Telling című, 2009-ben forgatott filmben is szerepet játszott, de a kritikusok nem voltak jó véleménnyel se a sztoriról, se magáról a filmről.

A CSI epizódot 2010. szeptember 30-án, csütörtökön este 9 órakor nézhetik meg az amerikai nézők a CBS csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek