Starity

Kim Kardashian az Atkins-diétára esküszik

2016. január 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű valóságshow-sztár őrült fogyókúrába kezdett annak érdekében, hogy megszabaduljon a várandóssága alatt felszaladt pluszkilóktól.

hirdetés

Kim Kardashian mindig is a szókimondó celebek táborát népszerűsítette, így ahogy eddig sem, úgy most sem titkolja, hogy bizony neki is meggyűlik a baja a kilókkal. A 35 éves celebmami december elején adott életet férjével, Kanye Westtel közös második gyermekének, azóta pedig azon dolgozik, hogy leadja a feleslegét.

Olyan izgatott vagyok! A mai nappal bezáróan 13 kilót adtam le, és még hátravan 18. Nagyon igyekszem. Megmutatom majd az edzéstervemet az alkalmazásomon keresztül, és az Atkins-féle terveimet is

– írta tegnap a Twitteren, majd így folytatta:

Összesen 27 kilót híztam a terhességem ideje alatt, de volt további 5 pluszkilóm, ami az elmúlt években maradt rajtam. Most viszont itt az idő, hogy elérjem a célomat... Kib*szott nehéz lesz, de meg tudom csinálni, és alig várom, hogy megosszam veletek.

Kim egyébként North születése után próbálta ki először az Atkins-diétát, és akkor rekordidő alatt visszanyerte korábbi alakját, így nem csoda, ha ismét ehhez a módszerhez folyamodik. A diéta lényege a magas fehérjebevitelen, és a szénhidrátok minimumra csökkentésén alapszik, ezáltal a szervezet gyakorlatilag éhezik, így a lerakódott zsírpárnákat kezdi égetni. A diéta első két hete nagyon szigorú szabályokon alapul, így a fogyás gyorsan beindul, és látványos eredményt produkál. (Itt olvashatsz bővebben a módszerről.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek