Starity

Elhunyt sógornőjét gyászolja Eminem

2016. január 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyelőre nem tudni, mi okozta Dawn Scott halálát, a nyomozás jelenleg is folyik.

hirdetés
Elhunyt sógornőjét gyászolja Eminem

A Page Six hozta le a hírt, miszerint a detroiti rendőrség megerősítette: 41 évesen veszítette életét Dawn Scott egy lakókocsiparkban. A jelenlegi állás szerint heroin-túladagolás okozta a nő halálát, de még folyik a nyomozás, és biztosat csak a toxikológiai vizsgálat után lehet tudni.

Dawn egyébként szoros kapcsolatban állt a rapperrel, ugyanis amellett, hogy a férfi korábbi feleségének, Kimnek az ikertestvére, még 22 éves lányának, Alainának is Eminem a gyámja. Dawn váratlan halála valósággal sokkolta a Mathers családot, Kim pedig képtelen napirendre térni a történtek fölött.

Dawn volt az én édes, gyönyörű testvérem, aki letért az útról. Én tartottam benne a reményt, hogy egyszer megtalálja az utat hozzám. Nagyon hiányzik, és jobban szeretem, mint bárkit a világon – ennyit mondhatok csak. Azt kívánom, bár itt lenne, hogy megölelhessem, és elmondhassam neki, mennyire szeretem. Lényem fele odaveszett, így már sosem leszek egész

– írta egy bejegyzésben Kim. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek