Starity

Rajongói segítettek Mark Ruffalónak megtalálni elveszett értékeit

2016. január 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Másfél éven belül másodjára fordul elő, hogy a színész szem elől téveszti telefonját és pénztárcáját.

hirdetés

Mark a Twitteren kérte követői segítségét, hogy segítsenek elveszett értékei nyomára bukkanni, ugyanis valahol New Yorkban elveszítette őket. Segítségként elárulta, hogy a tárcájában hagyta a jogosítványát, így a megtaláló könnyűszerrel felismerhette, kihez tartozik az elveszített holmi, ezen felül jutalmat, és egy aláírt fényképet is felajánlott a megtalálónak.

A 48 éves színész húsz perccel a felhívás után már arról számolt be a mikroblogon, hogy értékei szerencsésen megkerültek, majd egy közös képet is közzétett, melyen a két megtalálóval, Amenaide-del és Catherine-nel látható.

Hálásan köszönöm Amenaide és Catherine Brownnak, amiért megtalálták a telefonomat és a pénztárcámat! Köszönet a Brown családnak a tisztességéért

– írta a közösségi oldalon.

A megtalálók (Fotó: Twitter / Mark Ruffalo)

Mark legutóbb 2014 júliusában járt hasonlóképp, akkor egy chicagói taxiban felejtette értékeit. Szerencsére akkor is mázlija volt, holmijai megtalálója, Ross McHale a Twitteren értesítette arról, hogy magához vette az iratait és telefonját, és jelezte, hogy szeretné visszajuttatni őket hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek