Starity

Rajongói segítettek Mark Ruffalónak megtalálni elveszett értékeit

2016. január 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Másfél éven belül másodjára fordul elő, hogy a színész szem elől téveszti telefonját és pénztárcáját.

hirdetés

Mark a Twitteren kérte követői segítségét, hogy segítsenek elveszett értékei nyomára bukkanni, ugyanis valahol New Yorkban elveszítette őket. Segítségként elárulta, hogy a tárcájában hagyta a jogosítványát, így a megtaláló könnyűszerrel felismerhette, kihez tartozik az elveszített holmi, ezen felül jutalmat, és egy aláírt fényképet is felajánlott a megtalálónak.

A 48 éves színész húsz perccel a felhívás után már arról számolt be a mikroblogon, hogy értékei szerencsésen megkerültek, majd egy közös képet is közzétett, melyen a két megtalálóval, Amenaide-del és Catherine-nel látható.

Hálásan köszönöm Amenaide és Catherine Brownnak, amiért megtalálták a telefonomat és a pénztárcámat! Köszönet a Brown családnak a tisztességéért

– írta a közösségi oldalon.

A megtalálók (Fotó: Twitter / Mark Ruffalo)

Mark legutóbb 2014 júliusában járt hasonlóképp, akkor egy chicagói taxiban felejtette értékeit. Szerencsére akkor is mázlija volt, holmijai megtalálója, Ross McHale a Twitteren értesítette arról, hogy magához vette az iratait és telefonját, és jelezte, hogy szeretné visszajuttatni őket hozzá.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek