Starity

Pénteken érkezik Zayn Malik kislemeze

2016. január 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongói régóta várták Zayn szólóban való debütálását, mely végre hamarosan meg is történik.

hirdetés

Zayn ugyanis nemrég egy, a Twitteren közzétett kép keretein belül jelentette be, hogy január 29-én, azaz pénteken végre megérkezik első kislemeze, mely a Pillowtalk címet viseli – korábbi anyagait ismerve pedig biztosak lehetünk abban, hogy egy R&B elemekkel tűzdelt popnótát dob piacra.

Fotó: Twitter / Zayn Malik

Az énekes egyébként tavaly márciusban jelentette be a One Direction éléről való távozását, és azóta teljes gőzerővel dolgozott önálló korongján, melynek keretein belül végre megmutathatja igazi stílusát – erre állítólag a csapat élén nem volt lehetősége. Rajongó hosszú hónapok óta várnak arra, hogy kicsit többet is megtudjanak Zayn új lemezéről, az énekes azonban rendkívül titokzatos készülő munkájával kapcsolatosan.

Korábban már nyilvánosságra került az album öt dalának a címe (Edgy, Hipster, Good, Melancholic és  ~ATMOSPHERIC~), azt azonban továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan mikor és milyen címmel jelenik meg a korong, melyen X-Factorbeli kollégája, Aiden Grimshaw is közreműködik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek