Starity

Justin Bieber kellemetlen helyzetbe hozta Chelsea Handlert

2016. január 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Műsorvezetőként Chelsea-nek számtalan hírességgel volt alkalma találkozni és interjút készíteni, ám saját bevallása szerint a legrosszabb élménye Justin Bieberhez köthető.

hirdetés
Justin Bieber kellemetlen helyzetbe hozta Chelsea Handlert
Fotó: E! Entertainment

A 40 éves szőkeséget a Variety magazin riportere faggatta nemrégiben, hogy mely hírességgel készült interjúja volt a legkellemetlenebb számára, Chelsea pedig kis tétovázás után bevallotta, hogy bár nehéz választania, mégis a Sorry énekesét emelné ki.

Talán a Justin Bieberrel készített interjúm volt a legrosszabb, mert folyamatosan próbált flörtölni velem, ez pedig nagyon kellemetlen volt számomra. Mintha bejönnék neki, elkezdett flörtölni, én pedig úgy éreztem magam, mint egy pedofil abban a pillanatban, és csak arra tudtam gondolni, mennyire nem akarom ezt

– nyilatkozta Chelsea, majd hozzátette, hogy nem hibáztatja az énekest, mert úgy gondolja, nem csak őt tüntette ki a figyelmével, hanem mindenkivel ilyen közvetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek