Starity

Ezek a celebszakítások rázták meg legjobban a rajongókat

2016. január 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindannyian azt szeretnénk, ha kedvenceink boldogok lennének, ám mivel ők is csak emberek, követnek el hibákat. Cikkünkben összegyűjtöttünk nyolc olyan celebpárost, akiket imádtunk együtt látni, sajnos azonban hiába próbálkoztak, mégsem tették maradéktalanul boldoggá egymást, így legnagyobb szomorúságunkra végül a szakítás mellett döntöttek.

hirdetés

Miley CyrusLiam Hemsworth

Miley és Liam Az utolsó dal című Nicholas Sparks-regény filmadaptációjának forgatásán szeretett egymásba 2009-ben, kapcsolatuk pedig igen ígéretesen alakult. 2012-ben Liam megkérte a színész-énekesnő kezét, aki boldogan mondott igent, ám néhány hónap múlva rajongóik legnagyobb bánatára felbontották eljegyzésüket.

Tavaly azonban ismét több időt töltöttek egymás társaságában, ami meghozta az eredményt: új esélyt adtak kapcsolatuknak, így ugyanott folytatják, ahol 2013-ban abbahagyták. A pár újra egy fedél alá költözött, és ismét nekivágnak a jegyességnek is. Talán ezúttal nem hiúsul meg az esküvő sem.

Emma Stone & Andrew Garfield

A sztárpár A csodálatos Pókember forgatásán szeretett egymásba 2011-ben, és nem volt nehéz szeretni őket együtt: mindketten viccesek, jó kedélyűek és szuperszexisek. Tavaly azonban félresiklottak a dolgok, mert áprilisban rövid időre elváltak útjaik, később azonban kibékültek, és ott folytatták, ahol abbahagyták. Sajnos mégsem tudták rendbe tenni a dolgaikat – legalábbis erre gyanakszunk –, mert októberben véglegesen szakítottak.

Selena Gomez & Justin Bieber

A két énekes kapcsolata már-már szappanoperába illő magasságokat és mélységeket érintett az elmúlt években, ennek ellenére ők az egyik legnépszerűbb sztárpár, akiknek újrakezdésében rajongók milliói reménykednek.

Szerelmük 2010-ben bontakozott ki, ám a folytonos nyomás és a média fokozott figyelme hozzájárult ahhoz, hogy idővel megromoljon a kapcsolatuk. Hosszabb-rövidebb kihagyásokkal 2013-ban döntöttek a szakítás mellett, ám a mai napig röppennek fel pletykák azzal kapcsolatban, hogy több van köztük barátságnál.

Louis Tomlinson & Eleanor Calder

Rajongók milliói szurkoltak Louisnak és Eleanornak, ám hiába: a szerelmesek négyévnyi együttlét után az eljegyzés helyett a szakítás mellett döntöttek tavaly év elején. A dologról mindketten mélyen hallgattak, de miután Louist egy másik lánnyal látták csókolózni a One Direction turnéján, színt kellett vallaniuk.

Az énekes ezt követően rövid ideig Briana Jungwirth-szel találkozgatott, ám a kapcsolat nem bizonyult komolynak – a következményei annál inkább. A lány január 21-én adott életet közös kisbabájuknak.

Nina Dobrev & Ian Somerhalder

A színészpáros a Vámpírnaplók forgatásán talált egymásra – akárcsak sorozatbeli karaktereik. Az már a sorozat kezdetén sem volt titok, hogy megvolt a kémia köztük, aminek külön jót tett, hogy a magánéletben is jól kijöttek egymással. A pár három együtt töltött év után, 2013 májusában vetett véget kapcsolatának, később azonban ismét szóba hozták őket egymással. Végül azonban mégis a szakítás mellett döntöttek.

Ugyan saját bevallásuk szerint barátokként váltak el, a közös munkára teljesen rányomta a bélyegét a köztük lévő feszültség, főleg akkor, amikor kiderült: Ian Nina barátnője, Nikki Reed mellett állapodott meg. A fentiek fényében aligha meglepő, hogy a színésznő a sorozatból is távozott.

Robert Pattinson & Kristen Stewart

Rob és K-Stew az Alkonyat-sorozat forgatásán habarodott egymásba, szerelmük pedig még idillibbé tette az általuk formált Edward és Bella kapcsolatát. Sajnos a rajongók hiába drukkoltak nekik, egy csúnya megcsalásos botrány után búcsút intettek egymásnak.

Később se veled - se nélküled kapcsolatuk miatt kerültek a címlapokra, ám bármennyi alkalommal is kezdték újra, már nem volt olyan a viszonyuk, mint a kezdetekkor, így a végleges szakítás mellett döntöttek.

Vanessa Hudgens & Zac Efron

A páros között csak úgy vibrált a levegő a High School Musical-filmek forgatása során, így nem csoda, ha idővel egymásba is szerettek. Bár kapcsolatuk a kívülállók számára idillinek tűnt, a felszín alatt régóta érett a szakítás. Közel ötévnyi randizás után 2010-ben döntöttek a szakítás mellett rajongóik legnagyobb szomorúságára.

Demi Lovato & Joe Jonas

Demi és Joe kapcsolata a Rocktábor második részének forgatása alatt vált barátiból romantikussá, de hiába szurkoltak nekik rajongóik, örömük korainak bizonyult, ugyanis a sztárpár néhány hónapnyi randizás után békésen elvált egymástól. Szerencsére kapcsolatuk továbbra is baráti, így olykor van szerencsénk ismét együtt látni őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek