Starity

Kristen Stewart kipróbálná magát a kamerák másik oldalán is

2016. január 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyattal híressé vált barna hajú szépség nagyratörő álmokat dédelget.

hirdetés
Kristen Stewart kipróbálná magát a kamerák másik oldalán is
Fotó: Marie Claire

Kristen Stewart mindig is az ambíciózus színésznők táborát erősítette, így nem csoda, hogy ott tart, ahol. A barna hajú szépséget idén több alkotásban is viszontláthatjuk, és bár saját bevallása szerint élvezi a forgatásokat, szívesen kipróbálná magát a kamerák másik oldalán, a rendezői székben is.

Remélhetőleg olyan hamar, amennyire emberileg csak lehetséges, alkalmam lesz kipróbálni magam rendezőként is. Nagyon szeretném, de még meg kell találnom hozzá a megfelelő témát. Kilencéves korom óta forgatok, imádom ezt az egész miliőt. Imádom, amire a filmek képesek, szóval nekem is meg kell találnom a saját történetemet

– nyilatkozta a színésznő a Sundance Filmfesztiválon, és azt is elárulta, milyen filmszerep állna hozzá közel, ami eddig sajnos nem adatott meg neki.

Alig várom, hogy egyszer szuperhőst játsszak

– vallotta Kristen, azt azonban nem árulta el, melyik képregényhősnek bújna a bőrébe, vagy hogy van-e erre kilátás a közeljövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek