Starity

Anna Faris párkapcsolati tanácsokat osztogat

2016. január 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves szőke szépség nemrégiben az Us Weeklynek adott exkluzív interjút férjéhez fűződő viszonyával kapcsolatban, valamint azt is elárulta, mi a jól működő kapcsolat titka.

hirdetés

Anna Faris 2009 óta él boldog házasságban Chris Pratt-tel, legutóbbi interjújában pedig szokásától eltérően bepillantást engedett a magánéletükbe, és elárulta: ők is egy ugyanolyan átlagosak, mint azok, akik nem a kamerák kereszttüzében élik életüket. 

Imádunk túrázni! Általában normális dolgokat csinálunk a szabadidőnkben, például elmegyünk az akváriumba, az állatkertbe, de a legtöbbször már azért is hálásak vagyunk, ha együtt lehetünk otthon, mert erre mostanában nem sok alkalmunk adódott. Chris Atlantában forgatott, én pedig Los Angelesben

– magyarázta a színésznő, aki 2007 óta alkot egy párt férjével (korábban Ben Indra színésznek volt a felesége.), és pontokba szedve azt is elárulta, hogy tapasztalatai szerint mi a jól működő párkapcsolat titka.

 

1. Ne kötekedj, még akkor sem, ha csak ártatlan mókának szánod, mert könnyen a visszájára fordulhat a dolog, és egyszer csak egy gyorsan növekedő spirálban találod magad, ami egyre rosszabb és rosszabb lesz.

2. Légy kedves, és bánj úgy a másikkal, mint ahogyan egy barátoddal bánnál!

3. Ha jegyben jársz, de kétségeid támadnak, inkább bontsd fel az eljegyzést még akkor is, ha kellemetlen számodra!

4. Rögtön az esküvő utánj menjetek el nászútra! Ne várjatok! Ne húzzátok az időt, mert ugyanolyan fura lesz, mint utólag ünnepelni a karácsonyt! 

5. Nem baj, ha olykor úgy fekszel le, hogy haragszol a másikra. Úgy gondolom, hogy a férfiak többségének kell egy kis idő, hogy átgondolhassák a dolgokat, és racionálisan lássák át azokat. A nőkre szintén igaz ez. Nem akarok semmilyen sztereotípiát erősíteni, de úgy vélem, a férfiak képtelen racionálisan gondolkodni addig, amíg a haragjuk nem csillapodik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek