Starity

Elkészült Rihanna új albuma

2016. január 26. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi szépség immár hivatalosan is befejezte nyolcadik stúdióalbumának munkálatait.

hirdetés
Elkészült Rihanna új albuma
Fotó: NBC / Saturday Night Live

Legújabb, a Twitterre feltöltött fényképéhez azt írta az énekesnő, hogy éppen az ANTI címre keresztelt korongot hallgatja, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy napok vagy hetek kérdése, hogy mi is a kezünkben tarthassuk a régóta várt újdonságot, melyről már 2014 novemberében is azt nyilatkozta, hogy hamarosan az üzletek polcaira kerül.

Az ANTI megjelenését azonban már nem késleltetheti sokáig, hiszen nemrégiben bejelentette, hogy világkörüli turnéra indul vele a jövő hónapban, így még az előtt illendő lenne megjelentetni a korongot, hogy a rajongók felkészülten érkezhessenek a fellépésekre.

Az énekesnő egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan mikorra várhatjuk újdonságát, ám az ET szerint a legvalószínűbbnek a február 19-e ígérkezik, mivel RiRi néhány nappal azelőtt (15-én) lép majd fel a Grammy-díjátadón, ami megfelelő alkalom volna egy kislemez bemutatására. Ugyanakkor mi úgy véljük, az is lehet, hogy kivárja az azt követő napot, mivel február 20-án ünnepli majd 28. születésnapját.

Az ANTI-ról egyébként annyit lehet tudni elöljáróban, hogy Rihanna olyan előadókkal dolgozott rajta mint Calvin Harris, Sia, Kiesza és DJ Mustard, valamint helyet kap rajta az American Oxygen, a Bitch Better Have My Money, valamint a Paul McCartney és Kanye West közreműködésével készített szerzemény, a FourFiveSeconds is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek