Starity

Tom Cruise fél a focitól

2010. szeptember 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Cruise retteg, amikor a focis filmekről van szó, mivel az 1983-as focis produkciojában úgy fejbe rugták, hogy agyrázkódást kapott.

hirdetés
Tom Cruise fél a focitól

Hajmeresztő kaszkadőrmutatványokra szokott vállalkozni Tom Cruise, de ha a focis filmekről van szó, akkor retteg,  mivel az 1983-as focis produkciojában úgy fejbe rugták, hogy agyrázkódást kapott.

Annak idején Tom egy-egy sportösztöndíjra kacsingató diákot alakított,  ám most felkérték, hogy játssza el az edző szerepét, akivé vált, mire ő így reagált: „Soha többet focit! – mondta Tom – Bármikor átrepülök motorral egy táblaüvegen, de a focistáktól kiráz a hideg: nagyon keményen játszanak”.

Ami a motoros és az üvegtábla kapcsolatát illeti, Tom hamarosan valóra válthatja ígéretét, mert előkészüloben van a Mission: Impossible 4. része, melyben ismét Ethan Hunt szerepébe bújik. A Mission: Impossible 4-nek a magyar bemutatoja 2011 decemberében lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film 2011 Tom focis retteg
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek