Starity

Megérkezett Rihanna várva várt albuma + dalpremier

2016. január 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre véget ért a várakozás: a barbadosi szépség hivatalosan is visszatért.

hirdetés
Megérkezett Rihanna várva várt albuma + dalpremier

Tegnap még csak találgathattunk, hogy vajon mikor dobja piacra nyolcadik stúdióalbumát Rihanna, aki mindenkit meglepett, ugyanis mindenféle előzetes bejelentés nélkül jelentette meg ANTI címre keresztelt korongját a mai napon.

Érdekesség, hogy először csak a Drake-kel közös duettje, a Work került fel a Tidal nevű streamingelő szolgáltatóhoz (ide kattintva meghallgathatod), nem sokkal később pedig az album dallistája is kiszivárgott a Tidal egyik munkatársának köszönhetően, ám mire észrevették a hibát, addigra már rajongók ezrei látták a címeket. Talán ennek köszönhetően döntött úgy az énekesnő, hogy ha már úgyis kiszivárgott dallistája, akkor ne is várakozzanak tovább a rajongók, így a korong virtuális formában elérhetővé vált a szolgáltató felhasználóinak számára, az ANTI fizikai megjelenésére azonban még néhány napot várnunk kell.

Íme, az ANTI számlistája és borítója:

  1. Consideration
  2. James Joint
  3. Kiss It Better
  4. Work
  5. Desperado
  6. Woo
  7. Needed Me
  8. Yeah, I Said It
  9. Same Ol' Mistakes
  10. Never Ending
  11. Love on the Brain
  12. Higher
  13. Close to You
Az ANTI lemezborítója (Fotó: Roy Nachum)

RiRi új albumának népszerűsítő fellépéssorozata egyébként február 26-án, San Diegóban veszi kezdetét, melyen a híresztelések szerint jelenlegi párja, Travis Scott kíséri előzenekarként. A 27 éves slágergyáros május 7-éig az Egyesült Államok és Kanada nagyvárosaiban ad majd koncerteket, júliusban pedig Európa és az Egyesült Királyság felé veszi útját.

Sajnos hazánkban ezúttal sem teszi tiszteletét, ám jó hír a magyar rajongók számára, hogy a szomszédba, Ausztriába ellátogat, így szinte karnyújtásnyira lesz a lehetőség, hog láthassuk: augusztus 10-én Bécsben, az Ernst Happel Stadionban ad koncertet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek