Starity

Zayn Malik lemondta első önálló tévés szereplését

2016. január 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori One Direction-tag február 1-jén jelent volna meg a The Graham Norton Show-ban először azóta, hogy szólókarrierbe kezdett.

hirdetés
Zayn Malik lemondta első önálló tévés szereplését
Fotó: Billboard Magazine

A műsor készítői és nézői is várták, hogy végre kamerák elé álljon a 23 éves énekes, az utolsó pillanatban azonban előre nem látott egyéb kötelezettségvállalások miatt lemondta jelenését, melyet a műsort sugárzó BBC csatorna is megerősített.

Előre nem látott, egyéb felvételi kötelezettségvállalások miatt Zayn Malik Graham Norton műsorában való fellépése halasztásra kerül. Zayn megerősítette, hogy egy későbbi időpontban szívesen vendégeskedne a műsorban

– olvasható az énekes sajtóképviselőjének közleményében, az azonban nem került indoklásra, hogy pontosan mi jött közbe, ami miatt le kellett mondani a már hetekkel korábban leegyeztetett fellépést.

Zayn egyébként pénteken dobja piacra első kislemezét a Pillowtalkot, melyre rajongói közel egy éve, a One Directionből való kiválása óta várnak. A szerzemény maga a szexről szól, és előreláthatóan egy dögös, R&B elemekkel tűzdelt popdalra számíthatnak a rajongók. 

Mindenki szexel. Ez a téma ráadásul olyan, amiről mindenki hallani akar. Mindannyiunk életének része a szex. Hatalmas része. Nem szabad a szőnyeg alá söpörni a témát. Beszélni kell róla

– magyarázta egy korábbi interjújában a dal kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek