Starity

Cody Walker mégsem kap szerepet a Halálos iramban nyolcadik részében

2016. január 29. 16:04   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-ban elhunyt Paul Walker öccse a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem kap szerepet a népszerű filmsorozat folytatásában.

hirdetés
Cody Walker mégsem kap szerepet a Halálos iramban nyolcadik részében
Fotó: Diimex

A tavaly terjengő pletykák ellenére, miszerint a néhai Paul Walker 15 évvel fiatalabb öccse saját karaktert kap a következő Halálos iramban-filmben kacsának bizonyult. A szóbeszédet az is táplálta, hogy a film IMDb-oldalán az ifjabb Walker neve is szerepelt a stáblistán, amit azóta már eltávolítottak.

Az Universal alelnöke, Ron Meyer a helyzetet tisztázandó egy interjúban kijelentette, hogy nem szánnak szerepet Codynak az új produkcióban – ellenben néhai bátyja, Paul feltűnik majd a filmben, azt viszont nem árulták el, hogy hogyan kívánják ezt megvalósítani, és milyen formában fog megjelenni  Brian karaktere a legújabb, szám szerint nyolcadik epizódban.

A színészi babérokra törő Codynak mindezek ellenére nincs oka aggodalomra, mivel idén lesz a filmes bemutatkozása: szerepet kapott a Nicolas Cage főszereplésével készült USS Indianapolis: Men of Courage című háborús drámában, melynek bemutatója május 30-án lesz az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek