Starity

Chris Prattnek nem volt B-terve arra az esetre, ha nem futna be színészként

2016. február 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Pratt ugyan már számtalan filmben és sorozatban megcsillogtatta tehetségét, ám a sikert a 2014-ben megjelent Lego-kalandnak és A galaxis őrzőinek köszönheti, e fentieket pedig a tavaly nyáron debütált Jurassic World tetézte.

hirdetés
Chris Prattnek nem volt B-terve arra az esetre, ha nem futna be színészként

A jóképű színész azóta sem panaszkodhat munkanélküliségre, hiszen korábbi sikerei fényében előszeretettel foglalkoztatják Hollywoodban: jelenleg a Passengers és A hét mesterlövész című filmeket forgatja, de hamarosan megkezdődik A galaxis őrzői második részének forgatása is, valamint természetesen feltűnik majd a 2018-ra várható Jurassic World folytatásában is.

Chris saját bevallása szerint mindig is színésznek készült, így meg sem fordult a fejében, hogy amolyan menekülő tervet találjon magának arra az esetre, ha számításai mégsem jönnének be. Döntéséről egy Instagram-posztban számolt be a napokban.

Azt csinálom, amit szeretek. Nem olyan, mintha dolgoznék, még akkor sem, ha ezt teszem. Jól érzem magam. Alig bírom visszaszorítani az örömöt és a hálát, amit emiatt érzek. Azért írom most ezt a posztot, mert biztosan van köztetek is olyan, aki az álmait hajszolja... Én tizenöt éve minden nap ugyanezzel a szenvedéllyel ébredek, de csak nagyon apró lehetőségeim adódtak korábban. Keményen kellett küzdenem, és olykor éheztem is. Csak szardíniára tellett, és sokszor azt is nehezemre esett kitalálni, hogyan spóroljak meg egy kis benzinpénzt. Sosem volt B-tervem. Sosem szűntem meg hinni az álmaimban. Soha az életben. Te se add fel!

– csiripelte a közösségi oldalon a 36 éves színész.

Chris egyébként nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletben is sikeres: 2007-ben a Take Me Home Tonight forgatása során szeretett bele Anna Farisba, akit egy évvel később el is jegyzett, 2009-ben pedig hivatalosan is összekötötték az életüket Balin. Első gyermekük, Jack 2012-ben jött a világra, és azóta is harmonikus kapcsolatban élnek hármasban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek