Starity

Lady Gaga énekeli a himnuszt az idei Super Bowlon

2016. február 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ötvenedik alkalommal kerül megrendezésre az amerikaifutball-bajnokság február 7-én, vasárnap.

hirdetés
Lady Gaga énekeli a himnuszt az idei Super Bowlon

Az idei összecsapásnak a Santa Clara-i Levi's Stadium ad majd otthont, és ahogy már korábban beszámoltunk róla, a félidős szünetben a Coldplay szórakoztatja a közöséget, de színpadra lép még Beyoncé és Bruno Mars is. A szervezők azonban további sztárfellépőket is ígérnek a jubileumi évforduló alkalmából. 

A fentiek fényében néhány órával ezelőtt hozták nyilvánosságra, hogy idén Lady Gaga felel a himnuszért, a hallássérültek számára pedig Marlee Matlin színésznő jelel majd. További érdekesség, hogy az is kiderült: az énekesnő a közelgő Grammy-díjátadón tiszteleg majd a közelmúltban elhunyt David Bowie előtt egy különleges megemlékezés keretein belül.

Már korábban leszerződtettük a műsorhoz Lady Gagát, de amikor David Bowie haláláról értesültünk, tudtuk, hogy irányt kell váltanunk a fellépéssel kapcsolatban. Haladéktalanul megkerestük Gagát, és megállapodtunk vele abban, hogy az ő feladata lenne a David előtti tisztelgés

– nyilatkozta Ken Ehrlich, a díjátadó producere.

A Grammy-díjátadóra egyébként néhány nappal a Super Bowl után, február 15-én a Los Angeles-i Staples Centerben kerül sor, mely rendezvényen Gaga mellett színpadra áll még Adele, Justin Bieber, Ellie Goulding és The Weeknd is – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek