Starity

Véglegesítették Hilary Duff és Mike Comrie válását

2016. február 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár két évvel ezelőtt szakított egymással, így időszerű volt lezárni kapcsolatukat.

hirdetés

Hilary Duff és Mike Comrie 2007-ben kezdett randizni egymással, három évvel később, 2010 februárjában pedig már eljegyzésükről számoltak be, és még ugyanazon év augusztusában oltár elé is álltak. Egy évvel később, Hilary bejelentette, hogy első közös gyermeküket hordja a szíve alatt, akinek 2012 márciusában adott életet. 

Sajnos kapcsolatuk zátonyra futott: 2014 januárjában búcsút intettek egymásnak. Házasságukat hiába próbáltak rendbe hozni, egy évvel később kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadták a válókeresetet. Válásukat a napokban mondták ki, melynek értelmében fiuk, Luca felett megosztott felügyeleti joggal bírnak mind érzelmi, mind anyagi tekintetben.

Hilary és Mike legjobb barátokként váltak el, és továbbra is egymás életének fontos részét képezik. Közösen, szeretetben nevelik csodálatos kisfiukat, és arra kérik a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben a magánszférájukat ebben a nehéz időszakban

– írta a színész-énekesnő sajtófelelőse a válási procedúra megkezdésekor.

Hilary tavaly áprilisban a Cosmopolitan magazinnak mesélt arról, hogyan alakult az évek során a kapcsolata (ex)férjével, és miért futott zátonyra a románc az ígéretes kezdés ellenére.

Mike és én már a találkozásunkkor egymásba szerettünk. Mindketten meg akartunk házasodni. Tizenegy, tizenkét éves korom óta folyamatosan dolgozok, és amikor felmerült a házasság gondolata, jó ötletnek tűnt. Talán mégsem volt az, de az együtt töltött időnk nagy részében boldogok voltunk együtt. Ez azonban nem volt elég ahhoz, hogy együtt maradjunk, de nagyon szerettük egymást. Szerencsésnek érzem magam miatta és miattam, és azért, ahogyan ezt a helyzetet kezelni tudjuk

– magyarázta áprilisban a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek