Starity

Gesztesi Károly naponta két üveg bort fogyaszt

2016. február 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly év végi hajcihő után sem csendesedik a pletykaáradat Gesztesi Károly körül, aki tagadja, hogy alkoholproblémái lennének.

hirdetés
Gesztesi Károly naponta két üveg bort fogyaszt
Fotó: TV2

Ugyanazt a két üveg rozét megiszom, amit harminc éve mindennap, de a napokban féléves tisztítókúrát kezdek, amit minden évben megcsinálok a születésnapom előtt. Ez idő alatt nincs pia, viszont van három kör futás az Omszki-tó körül, edzés, úszás heti ötször

– nyilatkozta a színész a Borsnak, és azt is elárulta, hogy e szokása családja előtt sem titok, mi több: számukra az a megszokott, ha iszik.

Mindenben őszinte vagyok a gyerekeimmel, így azt is tudják, ha egy vidéki előadás után hajnali négykor hazaérek, megiszom egy üveg bort. Nem csodálkozik ezen senki, Panka is tudja, akivel egyébként nagyon jól vagyok

– magyarázta Gesztesi, aki jelenleg saját pénzéből forgatott akciófilmjén dolgozik, melyben Stohl András, Szabó Győző, Pokorny Lia és Kamarás Iván játssza a főszerepet, valamint több jelenetben lesz alkalmunk látni Berki Krisztiánt is, aki kaszkadőrként veszi ki a részét a munkálatokból.

Gesztesi Károly elmondása szerint az előkészületekkel szinte készen is vannak, a forgatások pedig leghamarabb május és október között kezdődnek meg. Ez az izraeli helyzet függvénye, ugyanis a produkcióban producerként és rendezőként tevékenykedő színész meghívást kapott egy művészeti vezetői poszt miatt a Tel-Avivi Nemzeti Színházba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek