Starity

Pamela Anderson kisebbik fia a Saint Laurentnél építi modellkarrierjét

2016. február 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs nehéz dolga a 18 éves Dylan Jagger Lee-nek, ugyanis Pamela Anderson és Tommy Lee fiaként a nyilvánosság előtt nőtt fel, így a divatházak nem feledkeztek el róla.

hirdetés

A tinédzsert nemrég a Saint Laurent kereste fel legújabb kampányához, és a divatfotózás mellett természetesen az új reklámfilmben is szerepet kapott, melynek 15 másodperces ízelítőjét a Twitteren osztott meg a márka vezetősége. Az új kollekció egyébként jövő kedden a divathéten debütál a Los Angeles-i Palladiumban.

Pamela Anderson nem rejtette véka alá, hogy mindig is biztatta, támogatta fiait, de soha nem erőltetett rájuk semmit, ahogy most sem, és hagyja, hogy hozzá hasonlóan ők is a maguk útját járják.

Nekik kell meghozni a maguk döntéseit, amik aztán életük hátralévő részéig kihat rájuk. Ez azonban nem valósulhatna meg, ha mi döntenénk helyettük, és a vörös szőnyeg felé taszigálnánk őket. Mindig azt erősítettem bennük, hogy csodálatosak és tehetségesek, ugyanakkor azt is megtanítottam nekik, hogy milyen fontos az alázat és a tanulás

– magyarázta Pamela.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek