Starity

Carly Rae Jepsen: „Vanessa Hudgens az én hősöm”

2016. február 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vulture egy nappal a Grease élő show-ja előtt csípte el a fiatal énekesnőt, aki szót ejtett arról, hogyan élte meg a stáb Vanessa Hudgens gyászát.

hirdetés
Carly Rae Jepsen: „Vanessa Hudgens az én hősöm”

Mint, ahogy már beszámoltunk róla, Vanessa Hudgens egy nappal a Grease színpadi bemutatása előtt veszítette el édesapját, akinek a szervezete január 30-án adta fel a harcot a négyes stádiumú rákkal szemben.

A Hudgens család vesztesége egyaránt lesújtóan hatott az énekes-színésznő szeretteire, barátaira, kollégáira és rajongóira, ám Vanessa ebben az időszakban is erős maradt, és nem törte össze a rá számító színészek és rajongók álmát: színpadra állt másnap a Grease keretein belül, és elképesztő alakítást nyújtott!

A Vulture nemrég megkereste a darabban Frenchy-t alakító Carly Rae Jepsent is, aki az előkészületektől kezdve a debütáláson és új albumán át egészen Vanessához fűződő kapcsolatáig bezáróan mindenről szót ejtett. Amikor az őt faggató riporter szóba hozta kolléganője gyászát, és a vele való közös munkát, így nyilatkozott az énekesnő:

Az a fajta közelség, ami egy ilyen hosszú ideig tartó projekt alatt kialakul, egy másfajta típusú közelség annál, mint amit valaha is tapasztaltam. Egy bizonyos ponton túl nagyon megszerettük egymást. Mi is tisztában voltunk Vanessa aggodalmaival, hiszen az apukájának állapota folymatosan romlott, mi azonban itt voltunk neki jóban, rosszban egyaránt. Az időzítés szívszorító volt, egyikünk sem tudta elhinni, hogy bekövetkezett, amitől féltünk. Ott voltunk, és istápoltuk őt: megöleltük és azt mondtuk neki, hogy Megcsináljuk érted. Van egy rész a jelenetek között, amikor mindenki össze-vissza rohangál, mi ekkor mindannyian gyorsan átöltöztünk, fogtuk egymás kezét a backstage-ben, és Vanessa szólóját figyeltük. Emlékszem, azt gondoltam: Istenem, ez a lány megcsinálta. Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy milyen büszkék voltunk rá. Úgy gondolom, hogy ő egy hihetetlenül profi és nagyon tehetséges előadó. Számomra az ő ereje az egyik leginspirálóbb dolog a világon. Folyton azt ismételgettem neki, hogy ő az én hősöm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek