Starity

Jól nyitott a Kolónia – berendelték a második évadot

2016. február 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 14-én debütált a USA Network újdonsága, a Kolónia, mely annyira jól nyitott, hogy a csatorna berendelte a folytatást.

hirdetés
Jól nyitott a Kolónia – berendelték a második évadot
Fotó: USA Network

A Josh Holloway és Sarah Wayne Callies főszereplésével készült sorozat első évadát sugározzák az Egyesült Államokban (a negyedik rész tegnap került képernyőre), és a lehető legjobban alakulnak a dolgok a készítők javára. Az első részre 3.4 millió televíziónéző volt kíváncsi.

A jól startolt sci-fi sorozat történetének középpontjában Will és Katie Bowman áll, akik a túlélésre törekednek, mivel az emberiséget utolérte az, amitől a legjobban tartott: idegen megszállás alá került a Föld. Magát a történetet a Lost készítője, Carlton Cuse és a Herkulesért felelő Ryan Condal jegyzi, így a siker garantált volt az első perctől kezdve.

Carlton és Ryan sikeresen tárta elénk egy olyan társadalom képét, melyet a túlélés kényszere tesz próbára. A Kolónia minden platformunkon sikeresen nyitott, így kíváncsian várjuk, hogy végül milyen magasságokba visz minket a történet

– magyarázta a folytatás kapcsán a USA Network vezérigazgatója, Chris McCumber.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek