Starity

Bella Heathcote is csatlakozott a Sötétség ötven árnyalatához

2016. február 07. 13:01   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt került bejelentésre, hogy az ausztrál színésznő is csatlakozik a két hét múlva kezdődő Sötétség ötven árnyalatának stábjához.

hirdetés
Bella Heathcote is csatlakozott a Sötétség ötven árnyalatához

Ferbuár 5-én jelentették be a Sötétség ötven árnyalatának készítői, hogy Bella Heathcote fogja alakítani Christian Grey egy korábbi szeretőjét, Leila Williamset. Az Universal azt is bejelentette továbbá, hogy ki kelti majd életre Elena Lincoln (Mrs. Robinson) karakterét, így kiderült, hogy bár a készítők Charlize Theront akarták Elena megformálójának, ám a színésznő visszadobta a felkérést, így a választás az Oscar-díjas Kim Basingerre esett.

A forgatások két hét múlva kezdődnek meg Kanadában, és arról is lehullott a lepel, hogy a trilógia lezáró fejezetét, a Szabadság ötven árnyalatát Párizsban forgatják majd. Előreláthatóan mindössze hat hónapot vesz igénybe a két film forgatása, melyek július végén fejeződnek be.

Mint az várható volt, az új szereplők mellett a két főszereplőt alakító Dakota Johnson (Ana Steele) és Jamie Dornan (Christian Grey) is visszatér majd, továbbá Rita Orát (Mia Grey) és Max Martinit (Taylor) is régi-új vendégként köszönthetjük a filmvásznakon. A rendezői székben ezúttal James Foley fog helyet foglalni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek