Starity

9 fejfájdító ostobaság, ami elhagyta kedvenc sztárjaink száját

2016. május 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Előbb beszéltek, mint gondolkodtak, vagy esetleg csak viccelni próbáltak? Cikkünkben 10 olyan aranyköpést mutatunk be kedvenc sztárjaink szájából, melyet igen nehéz hova tenni.

hirdetés

Jaden Smith és a kvantumfizika

Will Smith 17 éves csemetéjéről köztudomású, hogy előszeretettel árasztja el a Twittert súlyos életbölcsességekkel. Bár mondásai ritkán kalauzolják valódi mélységekbe a rajongókat, a sztár annál nyakatekertebben fogalmazza meg őket.

Ha egy almára gondolsz, akkor az alma ellentétére is gondolsz. Ez az eszköze annak, hogy megértsd a matematikát és minden mást is, aminek két külön valósága van. Ám a kreativitás csak az egységből jöhet létre, a kettősségből nem.

Britney Spears gondban van a földrajzzal...

...és kultúrális ismeretek terén sincs a toppon! Legalábbis erre következtethetünk alábbi mondásából, melyet abszurditását tekintve akár (rossz) viccnek is szánhatott:

hirdetés

Sosem vágytam Japánba, egyszerűen azért, mert nem szeretem a halat. És úgy tudom, az ott Afrikában nagyon népszerű étel.

Cameron Diaz mély kapcsolata a fizikával

Valóban csak tudósok tehetnek nagyvonalú kijelentéseket a természet törvényeiről? A színésznő bizony rácáfolt erre, amikor is kinyilatkoztatta:

Már kisgyerekkorom óta érzékelem a gravitációt.

Kanye West spirituálisan vonzódik a divathoz

Vajon mi lehetett a legfontosabb esemény a rapper életében? Minden bizonnyal a pillanat, mikor másodszorra is apává vált, felelnék sokan. Kanye alábbi mondását olvasva azonban mi lehetségesnek tartjuk, hogy a Guccinál tett látogatása még ezt is felülmúlta.

Nem mintha a reinkarnációról akarnék rizsázni, de mikor először beléptem a Gucci chicagói üzletébe, életemben először éreztem magam közel az otthonomhoz.

Jessica Simpson nem anorexiás, mert... texasi?

Talán ő maga sem gondolta komolyan a furcsa okfejtést, amellyel – meglátása szerint – bizonyította, hogy nem lehet testképzavaros:

Nem szenvedek anorexiában. Texasból származom. Vannak egyáltalán anorexiás texasiak? Én sosem hallottam egyről sem. Úgyhogy én sem lehetek az.

Arnold Schwarzenegger átértelmezte a melegházasság fogalmát

A politikusként is tevékenykedő színész ma már nyíltan kiáll az azonos neműek házasodási joga mellett, korábban azonban konzervatívabb állásponton volt. Mikor néhány éve ennek az okáról kérdezték, a sztár egyszerűen belezavarodott a válaszba. 

Szerintem a melegházasság köttessék férfi és nő között.

50 Centtel nem bánik kesztyűs kézzel a nagymamája

Jóllehet 50 Cent híres, sikeres és gazdag – vagy már nem is annyira? –, a nagyanyai szigor alól ő sem tud kibújni. Egy mamájánál tett látogatás után dühösen a következőket posztolta a Twitterre:

Hihetetlen, hogy a nagymamám velem viteti ki a szemetet. Én gazdag vagyok b*****, hazamegyek, a fene se csinálja meg ezt a f******ot.

Hova kereszteljen David Beckham?

A focistát fia, Brooklyn születése előtt faggatták arról, vallásos nevelésben részesítik-e majd a sztárcsemetét. A megmosolyogtató válasz pedig így hangzott:

Mindenképpen szeretném megkereszteltetni Brooklynt, de még nem tudom, hogy pontosan milyen vallású legyen.

Jessie J és a tisztelet

Az énekesnő néhány évvel ezelőtt szenvedett bokatörést a színpadon, a baleset miatt pedig kis híján tolószékbe kényszerült. Érthető, hogy egy ilyen fájdalmas esemény nagyban hatott életfelfogására, de ezt olyan szerencsétlenül öntötte szavakba, hogy az szinte komikusra sikerült.

A balesetem mindent megváltoztatott. Ma már másképpen tisztelem a láb nélküli embereket.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek