Starity

Liza Weil is csatlakozik a Szívek szállodája stábjához

2016. február 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már napok óta téma Hollywoodban, hogy a Jóbarátok után a Szívek szállodája is visszatér a képernyőkre.

hirdetés
Liza Weil is csatlakozik a Szívek szállodája stábjához
Fotó: Jack Plunkett

A folytatásra, ha minden igaz, már nem is kell sokat várni, ugyanis február 2-án megkezdődtek a négyrészesre tervezett új évad forgatásai. Az már eddig is köztudott volt, hogy a Lorelait és Roryt életre keltő Lauren Graham és Alexis Bledel, valamint Scott Patterson (Luke), Kelly Bishop (Emily), Keiko Agena (Lane), Yanic Truesdale (Michel) és Sean Gunn (Kirk) visszatérése sem volt kérdéses, tegnap pedig már arról számoltunk be, hogy Matt Czuchry (Logan) is aláírta szerződését, így személyében újabb taggal bővült a stáb.

A rajongók legnagyobb örömére a Paris Gellert életre keltő Liza Weil egy atlantai fesztiválon hozta nyilvánosságra, hogy az ő visszatérésére is számíthatnak a fanatikusok, és kedden el is kezd forgatni a többiekkel, ami miatt saját bevallása szerint már nagyon izgul. Liza azt is elárulta továbbá, hogy nem lesz látható mind a négy, részenként kilencven perces epizódban.

Eddig fel sem tűnt, mennyire hiányzott Paris... Nagyon jó érzés újra látni ezt a régi barátot

– magyarázta visszatérése és az általa alakított karakter kapcsán a színésznő, majd így folytatta:

Szeretném azt hinni, hogy Paris és Doyle boldog házasságban élnek, mert úgy vélem, totál összeillenek. Nagyon izgatott vagyok, amiért lehetőségem nyílt ismét ebbe a világba csöppenni, és részese lenni a folytatás megvalósulásának. Nagyon mókás lesz.

A sorozat legújabb részeit a már hazánkban is elérhető Netflix tűzi majd műsorára, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek