Starity

Újabb gigantikus tetoválásokkal gazdagodott Angelina Jolie

2016. február 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt legújabb filmje forgatásán kapták lencsevégre új tetoválásaival.

hirdetés

Fotó: Coleman-Rayner

Angelina Jolie a Loung Ung kambodzsai író 2000-ben megjelent regényének, a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembersnek forgatja a filmadaptációját jelenleg, melynek egyik szünetében egy szemfüles lesifotós megörökítette új tetoválásáival díszített hátát.

Angie korábbi tetoválásához igazította az új yantrákat, melyek a buddhista formái a testművészetnek, és ezek novemberben még nem díszítették a hátát (a bal oldali kivételével), így joggal feltételezhetjük, hogy újak.

Novemberben még nyoma sem volt az új motívumoknak

Egy, a színésznőhöz közel álló barát a People magazinnak számolt be az új motívumok jelentéséről, így megtudhattuk, hogy a békét, a szeretetet és a sikeres életet szimbolizálják. Angelina egyébként rendezőként vesz részt a kambodzsai forgatásokon, melyekre idősebb fiai, Maddox és Pax is elkísérték. A vélhetően még idén megjelenő életrajzi ihletésű dokumentumfilmet a már hazánkban is elérhető Netflix hozza forgalomba, moziban nem vetítik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek