Starity

Több millió forintot költött ez a lány arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy Disney-hercegnő

2016. február 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves denveri Sarah Ingle pénzt és időt nem sajnálva próbál kedvenceire hasonlítani.

hirdetés

Sarah fanatizmusa nem ismer határokat, bár szó sincs arról, hogy kés alá feküdt volna a végeredményért. A 25 éves, marketingmenedzserként dolgozó szőkeség nem kevesebb, mint 14 000 dollárt (kb. 3 millió 700 ezer forint) költött ruhákra, parókákra és egyéb kiegészítőkre, hogy legalább a szabadnapjain az lehessen, aki lenni akar: Disney-hercegnő.

Sarah-t hatalmas szemekkel áldotta meg a sors (Fotó: Sarah Ingle)

Saját bevallása szerint tizenhét különböző hercegnős ruhája van, valamint ezekhez tizenhatféle parókája. Sarah arról is lerántotta a leplet, hogy nem kevesebb mint három órát vesz igénybe, hogy hercegnővé varázsolja magát, mivel korántsem könnyű magára ölteni a rafinált szabású ruhákat, a színes parókákat, és a smink elkészítése is időigényes folyamat.

Hatalmas szemekkel születtem, az emberek pedig mindig megjegyzik, hogy úgy nézek ki, mint egy rajzfilm figura vagy egy Disney-hercegnő

– magyarázta a dolog miértjét a lány, aki szabadidejében nemcsak saját örömére öltözik be, hanem szívesen meg is látogatja a helyi kórház beteg gyerekeit annak érdekében, hogy felvidítsa őket.

Átváltozásai sikerének fényében párjával létrehozták a Princess Ever After nevű céget, melynek keretein belül alkalmanként 145 dollárért (kb. 39 000 forint) fellépéseket, gyerekzsúrokon való szerepléseket vállalnak – ilyenkor szerelme az általa alakított hercegnő hercegének öltözik.

Fotó: Sarah Ingle

Sosem felejtem el azt a napot, amikor felkértek, hogy jelenjek meg egy rákbeteg kislánynál az első olyan napon, amikor már nem kellett kezelést kapnia. Hihetetlen érzés volt látni a felderülő arcát, amikor meglátott és velem énekelt. Életem egyik legfantasztikusabb napja volt

– elevenítette fel az élményt Sarah, akinek minden vágya, hogy egyszer Disneylandben dolgozhasson hercegnőként.

Fotó: Sarah Ingle
Fotó: Sarah Ingle
Fotó: Sarah Ingle

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek