Starity

4 dolog, amit nem tudtál Shailene Woodley-ról

2016. február 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színésznőt választotta márciusi száma címlaplányának az InStyle magazin, ez alkalomból pedig Shailene bepillantást engedett féltve őrzött magánéletébe és gondolataiba.

hirdetés

Fotó: InStyle Magazine (Thomas Whiteside)

1. Nem érdekli a divat. Bár neve az élmezőnyben szerepel a legjobban öltözött hírességek listáján, ennek ellenére igen kevéssé foglalkozik a trendekkel, sokkal inkább a kényelmet tartja fő szempontnak szettjei kiválasztásakor.

A stílusomon a kényelem iránti vágyam uralkodik. Például sosem akartam olyasmit viselni, ami szándékosan leszorítja a hasamat. Nem is értem, miért hordanak olyan gyakran farmert az emberek, a dereka mindnek olyan szoros. Ha pedig cipőkről van szó, sokkal magabiztosabbnak érzem magam egy egyszerű félcipőben, mint egy magassarkúban.

2. Az élni és élni hagyni elv híve. Mivel a kamerák kereszttüzében zajlik az élete, elkerülhetetlen, hogy időnként ne lássa viszont magát az újságok hasábjain, ám úgy véli, jobb volna a világ, ha mindenki a maga dolgával törődne.

Rájöttem, hogy ebben a szakmában nem érdemes azzal foglalkozni, mit gondolnak az emberek, mert így rengeteg időt és energiát pazarlunk arra, hogy megszállottan foglalkozunk azzal, mi a véleményük az idegeneknek rólunk, ezt az időt és energiát pedig önmagunkra is fordíthatnánk.

3. A középiskolában nem volt népszerű. Bár manapság az egyik legfelkapottabb színésznő, korábban nem sokan vették körül, mert kilógott a sorból. Mivel jól tanult, és tudása megelőzte a korosztályáét, hamarabb elvégezte az iskolát, mint kortársai.

Azt hiszem, az emberek többsége amolyan különcként könyvelt el engem.

4. Élvezi a szingliséget. Bár már lassan a húszas évei közepén jár, nem izgatja, hogy még nem találta meg az Igazit, de saját bevallása szerint, ha betoppanna az életébe a nagy Ő, akkor szívesen megállapodna.

Nagyon rövid időn belül képes vagyok szerelembe esni, de nem könnyű olyasvalakit találni, akivel az ember megosztaná az egész életét. Kíváncsi vagyok, hol kötök majd ki, amikor megtalálom az Igazit. Mindig úgy gondolok az életemre, mint egy pitére. Ez a pite pedig nagyon finom, úgy érzem, nekem jutott a legjobb, és ha szeretnél hozzáadni egy kis jégkrémet, akkor csak tedd meg nyugodtan, de ne vegyél el egyetlen szeletet sem belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek