Starity

Gwen Stefani lerántotta a leplet legújabb szólóalbumának számlistájáról

2016. február 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az Instagramon tudatta rajongóival, hány szerzemény kerül elhelyezésre még idén megjelenő korongján.

hirdetés

Gwen Stefani legutóbbi szólóalbuma tíz évvel ezelőtt, 2006 decemberében került az üzletek polcaira The Sweet Escape címmel, így nem csoda, ha rajongói tűkön ülve várják, mikor érkezik a folytatás. A 46 éves szépség ugyan nem árulta el, hogy pontosan mikor kívánja piacra dobni újdonságát, azt azonban megtudhattuk tőle, hogy harmadik lemeze a This Is What The Truth Feels Like címet viseli, és tizenkét dalt tartalmaz majd.

A korong számlistájáról tegnap rántotta le a leplet egy, az Instagramon közzétett kép kíséretében, melyen egy jegyzetfüzet lapjait láthatjuk, rajta pedig a dalok címét Gwen írásával. A This Is What The Truth Feels Like-on egyébként helyet kapott a férjével való szakítás inspirálta Used To Love You is, ám rajongói máris azt találgatják, hogy vajon a többi szerzemény is Gavin Rossdale-ről szól-e, vagy az énekesnőt megihlette az új szerelem, és Blake Sheltonról is írt-e dalt.

Az egész lemezt nyolc hét alatt írtam meg, de úgy érzem, még mindig lenne miről írnom

– vallotta a szőkeség egy korábbi interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek