Starity

Szenvedélyes csókot váltott Kit Harington és Emilia Clarke

2016. február 10. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok Harca két sztárjáról a napokban került fel az internetre egy közös kép, amelyen éppen szerelmes csókot váltanak.

hirdetés

Sok rajongó álma válna valóra, ha a Trónok Harca két sztárja, Kit Harington és Emilia Clarke egymásra találna, a sorozatban és az életben is, hiszen a teóriák szerint ők testesítik meg a Tűz és Jég elemeket az epikus szériában. 

Pár nappal ezelőtt, Peggy Sirota fotóművész az Instagramon osztott meg egy képet, amelyen a sorozat jóképű színésze éppen csókot vált a Khaleesit alakító sznésznővel. Természetesen a két sztár között nincsen más csak szakmai kapcsolat, ez a csók pedig mindössze egy kérés volt a fotós részéről.

Ez a pillanat, felejthetetlen volt számomra. A kémia e között a két ember között hatalmas volt, ahogy ti is láthatjátok... megkértem őket, hogy csókolják meg egymást. Úgy éreztem, hogy a szerelem a levegőben van, és nagyon szerencsés voltam, hogy ott lehettem

– írta az Instagramon a fotós, aki egyébként még 2012-ben készítette a fotósorozatot a Rolling Stones magazinnak. 

A pletykák szerint mindenki kedvenc éjjeli őre újra régi kedvese, Rosie Leslie oldalán talált rá a boldogságra, akihez a sorozatban is gyengéd szálak fűzték. Lehet, hogy a hatodik évad előfutáraként került elő most ez a kép? Elvégre a Trónok harcában minden megtörténhet...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek