Starity

Ashley Benson: „Csont és bőrnek kell lenned ahhoz, hogy szerepet kapj Hollywoodban”

2016. február 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Health magazin a Pretty Little Liars sztárját választotta márciusi száma címlaplányának, így egy hosszú, mélyenszántó interjú is készült a színésznővel.

hirdetés

Múlt hónapban számoltunk be arról, milyen csalódás érte nem sokkal ezelőtt Ashley Bensont, amikor egy meghallgatáson közölték vele: nem elég csinos az általa megpályázott szerephez. A színésznőnek ugyan fájt a kritika, és nem tagadta, hogy jól ki is sírta magát miatta, ám végül belátta, neki kell jól éreznie magát a bőrében.

A 26 éves szőke szépséget nemrég a Health magazin választotta címlaplányának, a lap hasábjain pedig szót ejtett arról is, hogy Hollywoodban a kóros soványság a divat, ő azonban köszöni szépen, nem kér ebből.

Fotó: Health Magazine (James White)

Folyton azt hallom, hogy fogynom kellene. Legutóbb múlt hónapban mondták ezt nekem. Furcsának érzem, mert azt a gondolatot ültetik belénk, hogy csont és bőrnek kell lenned ahhoz, hogy megkapj egy szerepet

– magyarázta Ashley az interjú keretein belül, majd így folytatta:

Az utóbbi években jó párszor hallottam, hogy túl kövér vagyok ehhez vagy ahhoz. Én meg csak ültem, és azt kérdezgettem, Mi van? Csontvázat akartok? Az igazság az, hogy jól érzem magam a bőrömben, és eszem ágában sincs leadni tíz kilót, mert nincs szükségem rá... S-es méret vagyok, de úgy vélem, még az M-es is bőven egészséges.

Fotó: Health Magazine (James White)

Ash szót ejtett továbbá arról is, hogyan, milyen mozgásformákkal tartja formában magát az egészséges táplálkozáson túl, így megtudhattuk, hogy heti háromszor pilateszezik, de szívesen boxol és a SoulCycle-i is szereti. És hogy kit tart példaképének? Azt is elárulta!

Gwyneth Paltrow alakja az egészséges életmód mintaszobra számomra. Megvan az egyik szakácskönyve is, és az abban található képeken egyszerűen gyönyörű. Már attól jobban érzem magam, ha ezekre a képekre ránézek

– vallotta Ashley.

Fotó: Health Magazine (James White)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek