Starity

Új korosztályt céloz meg zenéjével Torres Dani

2016. február 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár második szériájában feltűnt félig magyar, félig ecuadori származású énekes immár gyerekdalok írásával (is) foglalkozik.

hirdetés

Dani két barátjával, Istvánnal és Becével karöltve kezdett bele új projektjébe, melynek keretein belül gyerekdalokat írnak spanyol nyelven, ezeket pedig a YouTube-on teszik közzé. Az énekes úgy nyilatkozott a Blikknek, miszerint olyan dalokat szerettek volna létrehozni, ami babák és szülők számára is egyaránt élvezhető.

Fontosnak tartottuk, hogy élő hangszerekkel vegyük fel a számokat, és ne legyen bugyuta se a zene, se a szöveg. Figyeltünk arra, hogy a szülők is élvezzék, ne legyen nekik kínszenvedés, amíg a gyerkőcök szórakoznak. Mint tudjuk, a zene, különösképpen a komolyzene a babák fejlődését pozitívan befolyásolja

– magyarázta Dani. 

Az exmegasztáros legújabb önálló szerzeménye egyébként tavaly novemberben jelent meg Bűnbánat címmel, mely némileg visszaidézi egykori zenekara, a Veni Styx korábbi hangzásvilágát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek