Starity

Népszerű vígjátéksorozatban kapott szerepet Gregg Sulkin

2016. február 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színész a CBS új vígjátéksorozatában, a Life In Piecesben kapott szerepet.

hirdetés
Népszerű vígjátéksorozatban kapott szerepet Gregg Sulkin

Múlt szeptemberben tűzte műsorára a csatorna a Life In Pieces első részét, jelenleg pedig az első évad végénél jár a sorozat. A legújabb, tizenhatodik epizód ma kerül adásba az Egyesült Államokban, azt azonban egyelőre nem tudni, készül-e második évad is.

Az E! News értesülései szerint Gregg Sulkin mindössze vendégszerepelni fog a szériában, és a Zoe Lister-Jones alakította Jen új asszisztensét, Jake-et kelti majd életre. A karaktert új festették le a sorozat készítői, mint egy jóképű, vicces hipster srácot, aki kételyeket ébreszt Jen férjében, Gregben (Colin Hanks).

Sulkin háta mögött egyébként már nagy tapasztalat van, ami a sorozatokban való vendégszereplést illeti, ugyanis korábban olyan szériákban tűnt fel, mint a Pretty Little Liars, a Melissa és Joey, a Varázslók a Waverly helyből vagy a Simlis spinék. A színész jelenleg a decemberben a mozikba kerülő Don't Hang Up című horrorfilmet forgatja Sienna Guillory, Garrett Clayton, Bella Dayne és Parker Sawyers közreműködésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek