Starity

BRÉKING! Valóra válik a Harry Potter-rajongók álma: érkezik a nyolcadik könyv!

2016. február 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J. K. Rowling a Pottermore oldalon jelentette be, hogy könyv formájában is megjelenik a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek.

hirdetés

Köztudott, hogy a népszerű írónő egy színházi darab keretein belül szerette volna folytatni kedvenc varázslónk életének történetét, ám mint kiderült, korántsem olyan formában, mint reméltük. A Harry Potter és az Elátkozott Gyermek ugyanis Harry fiát helyezi középpontjába, maga a történet pedig ott veszi fel a fonalat, ahol a hetedik regény, a Harry Potter és a Halál Ereklyéi letette.

Mivel a nyolcadik mű eredetileg színdarabnak készült, így dráma formájában kerül az üzletek polcaira a könyv is, mely ugyan kétrészes, ám egy kötetben jelenik majd meg, méghozzá július 31-én, az írónő (és Harry) születésnapján, egy nappal a darab bemutatása után. Arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy a hazai rajongók mikor tarthatják kezükben a folytatást.

Fotó: J. K. Rowling

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek