Starity

Megérkezett a Wisdom és Joakim Brodén duettje

2016. február 13. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 26-án jelenik meg a Wisdom legújabb albuma, melyről nemrégiben megjelent a névadó dal is.

hirdetés

Kevesebb mint két hét van hátra a budapesti Wisdom legújabb nagylemezének megjelenéséig, melyről nemrégiben teljesen lehullott a lepel. Januárban lehettünk fültanúi a korongról elsőként kimásolt dalnak, a Raven's Nightnak, mely egy dalszöveges kisfilm keretein belül került fel a zenekar hivatalos YouTube-csatornájára. A napokban azonban feltöltésre került maga a lemez névadó dala is, a Rise Of The Wise, melyben a Sabaton frontembere, Joakim Brodén működött közre.

Mint ismeretes, a srácok legénységét jelenleg Anton Kabanen (ex-Battle Beast, Beast In Black) erősíti, aki az Alestormhoz, illetve a Leander Killshez csatlakozó Bodor Mátét helyettesíti a fellépések során.

A srácok egyébként arról is szót ejtettek, hogy 15 éves fennállásuk örömére a Keep Wiseman Alive nevezetű koncert-sorozattal járják majd az országot, melynek keretein belül minden eddiginél különlegesebb fellépéseket terveznek, immáron az új dalokkal kiegészülve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek