Starity

Így romantikázik Kristen Stewart és Nicholas Hoult – videó

2016. február 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap érkezett meg a színészpáros közös filmjének első előzetese, melyben turbékolni (is) láthatjuk őket.

hirdetés

Tegnap tette közzé az A24 az Equals című sci-fi dráma első előzetesét, melynek képkockáin egy olyan utópisztikus világba nyerhetünk betekintést, ahol a társadalom tagjaiból kihunytak az érzelmek. A Nicholas Hoult alakította illusztrátorként dolgozó Silas azonban egy érzelemkiváltó betegségnek köszönhetően lángra lobban Nia (Kristen Stewart) iránt, elsöprő szerelme pedig elégnek bizonyul ahhoz, hogy a lányban is felébredjenek az érzelmek...

A filmet az Őrülten hiányzol, a Kísértés és a Távolsági szerelem című alkotásokat is jegyző Drake Doremus rendezte, aki Nathan Parker forgatókönyve nyomán vitte vászonra a lebilincselő történetet. A műben Kristen és Nicholas mellett olyan sztárok csillogtatják meg tehetségüket, mint Guy Pearce, Bel Powley, Jacki Weaver, Kate Lyn Sheil és David Selby.

Az Equals egyébként többszöri csúsztatás után időn nyáron kerül az amerikai mozikba, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy hazánkban mikor válthatunk rá jegyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek