Starity

Ciara példát szeretne mutatni a fiának

2016. február 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisfia, Future Zahir Wilburn a legfontosabb férfi az énekesnő életében, így szeretne jó példát mutatni neki.

hirdetés

Ciara élete gyökeresen megváltozott, amikor 2014 májusában életet adott Future-rel közös gyermekének, Future Jr.-nak, és saját elmondása szerint a szemléletmódja is megváltozott azóta, hiszen immár fia a legfontosabb a számára, és amellett, hogy szeretne mindent megadni neki, jó példát is szeretne mutatni.

Van valami különös abban, ha gyereked születik. A tudat, hogy felelősséggel tartozol valaki iránt, ad egy kis extrát hozzád, mivel minden tettednek oka lesz. De nemcsak a felelősségvállalás miatt imádom ezt az érzést. A fiam a világom középpontja, ő a mindenem. Megérkezett az életembe, és olyasvalamit adott hozzá, amit korábban soha nem éreztem. A szeretete olyan, amilyet elképzelni sem lehet, én pedig felelősséggel tartozom érte, hiszen egy ártatlan gyermek, tele szeretettel és élettel. Amikor felnő, bármihez is akarjon kezdeni, mindenben támogatom majd. Keményen dolgozom azért, hogy jó példát mutassak neki. Meg akarom mutatni neki, hogy ha az ember hisz önmagában, és mindent megtesz az álmaiért, akkor bármire képes

– magyarázta Ciara a Keds Centennial Celebration rendezvényén New Yorkban az E! Newsnak.

 

Ciara (@ciara) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek