Starity

Varga Viktor szívesen alapítana családot Cinthya Dictatorral

2016. február 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt években se veled-se nélküled kapcsolatuktól volt hangos a sajtó, ám úgy tűnik, Viktor elérkezettnek látja az időt a megállapodásra és családalapításra.

hirdetés

Varga Viktor a napokban tette közzé legújabb, Közel keleti szél című szerzeményéhez készült utópisztikus kisfilmjét, melyben partnere Cinthya Dictator volt. Az énekes saját bevallása szerint élvezte a forgatást, és a klipbeli gyermekét a kezében tartva ébredt rá: vágyik az apaságra.

Megváltozott az értékrendem, és most elérkeztem a felelősségvállalás kapujába. Öregszem és egyre jobban férfiasodom. Érzem, hogy kezd fontos lenni számomra a család, és már kevésbé érdekelnek a felületes dolgok. Kezdek elmélyülni a családalapítás gondolatában és a családfő szerepében. Amikor a klipben szereplő „kölcsönbabát”, Lindát a ke­zem­ben tartottam, szinte elsírtam magam a boldogságtól. Az álmaim általában valósággá válnak, remélem, most is beteljesül

– magyarázta az énekes a Borsnak adott interjújában, és arról is szót ejtett, hogy egyedül Cinthyát tartja alkalmasnak arra, hogy gyermeke édesanyja legyen, ezzel mintegy beismerve: még mindig nem közömbös számára a lány.

Kizárólag Cinthyát tartottam megfelelőnek arra, hogy a gyerme­kem anyja legyen. Először nem akarta még a filmszerepet sem eljátszani, mert egyelőre túl bonyolult a kapcsolatunk, és nem szeretne egy kis Viktort

– nyilatkozta Viktor.

A sztárpár kapcsolatába korábban az Édes élet című reality műsornak köszönhetően kukkanthattnk bele, és bár azóta túl vannak egy szakításon, többször felröppent a pletyka, hogy ismét fellobbant köztük a szikra, és egymásra találtak. A fent említett napilap a fenti témákkal kapcsolatban szerette volna Cinthyát is szóra bírni, de ő nem kívánt nyilatkozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek