Starity

Jennifer Lawrence szívén viseli a beteg gyerekek sorsát: milliókat adományozott egy kórháznak

2016. február 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J-Law magatartása a sztárok körében is követendő példa. A színésznő ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve.

hirdetés

A 25 éves szőke szépség az otthonául szolgáló Louisville egyik beteg gyerekekre szakosodott kórházát, a Kosair Children's Hospitalt vette a szárnyai alá, és biztosította támogatásáról kétmillió dolláros (kb. 536 millió forint) adománya keretein belül.

Fotó: Twitter / KCHJustforKids

Sziasztok! Jennifer Lawrence vagyok. Izgatottan jelentem be, hogy megalapítjuk a Jennifer Lawrence Alapítvány Szívbetegek Intenzív Osztályát a Kosair Gyermekkórházban. Ennek részeseként a gyerekeknek és az ő gondozóiknak nyújtok segítséget

 magyarázta közleményében a színésznő, aki nagylelkű adománya útján lehetővé tette, hogy új szárny épülhessen a kórházhoz, ahol külön betegszobák nyílnak majd a gondozásra szoruló szívbeteg gyerekek számára, valamint arra is lehetőség nyílik, hogy a gyerekek rokonai a kórházban éjszakázhassanak, és közel lehessenek szeretett csemetéjükhöz a lábadozás időszakában.

Jennifer egyébként immár három éve támogatja a kórházat, és amikor csak otthon jár, minden alkalommal meglátogatja az intézmény beteg gyerekeit, hogy mosolyt csaljon a megpróbáltatásoktól fáradt arcocskákra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek