Starity

Egészségügyi állapota miatt mondta le az utolsó pillanatban a Grammy-díjátadón való fellépését Rihanna

2016. február 16. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Orvosa kényszerpihenőre ítélte a 27 éves barbadosi szépséget, így nem léphetett fel a tegnapi Grammy-díjátadó gálán.

hirdetés
Egészségügyi állapota miatt mondta le az utolsó pillanatban a Grammy-díjátadón való fellépését Rihanna

Rihanna neve is szerepelt a fellépők listáján, ami a tegnap megrendezésre került ötvennyolcadik Grammy-díjátadót illette, ám az énekesnő az utolsó pillanatban visszamondta a lehetőséget egészségügyi állapotára hivatkozva, ugyanis orvosa határozott utasítása szerint nem énekelhet az elkövetkező napokban.

A Grammy-díjátadó mai próbája után vizsgálat alá vették Rihannát, orvosa pedig 48 órás pihenésre ítélte, mivel fent áll a veszélye annak, hogy éneklés közben bevéreznek a hangszálai. Az antibiotikumok, amiket három napja szed még nem szorították vissza teljesen a kialakult fertőzést, így nem lenne biztonságos, ha színpadra lépne

– magyarázta az énekesnő sajtóképviselője, és hozzátette, hogy RiRinek súlyos hörghurutja van.

#NAVY Annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott... Köszönettel tartozom a Grammy szervezőbizottságának és a CBS-nek a ma esti támogatásért

– hálálkodott Rihanna a Twitteren, amiért elnézőek voltak vele, és tiszteletben tartották orvosa határozott utasítását, miszerint nem léphet színpadra hanszálai pihentetése miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek