Starity

Priyanka Chopra főszerepet kapott a Baywatch filmadaptációjában

2016. február 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten kezdődik meg a kultsorozat 2017-re várható filmadaptációjának forgatása.

hirdetés

Ígéretesen alakul a Baywatch szereplőgárdája, hiszen azt már eddig is tudtuk, hogy a főbb karaktereket a Halálos iramban-filmekben is bizonyított Dwayne Johnson és a High School Musicallal híressé vált Zac Efron alakítják, nemrég pedig az is kiderült, hogy Leonardo DiCaprio exe, Kelly Rohrbach modell is közszemlére teheti bájait a strandolós filmben.

Az újabb izgalmas hírről, miszerint Priyanka Chopra is csatlakozik a stábhoz Dwayne rántotta le a leplet az Instagramon közzétett posztja keretein belül, melyben szó esett többek között arról is, hogy jövő héten kezdődik meg a 2017 májusára ígért film forgatása. Priyanka pedig február 29-én kezd majd forgatni.

 

therock (@therock) által közzétett videó,

Ugyan a sorozat egykori rajongóinak többsége alig várja a folytatást, ennek ellenére nem mindenki örül a filmnek. Az 1989 és 2001 között futó sikersorozat sztárja, Pamela Anderson például ellenzi a Seth Gordon rendezte alkotás filmvászonra kerülését, mert meglátása szerint nem hozható vissza a 90-es évek hangulata, és a filmadaptációk amúgy sem szoktak jól sikerülni.

Majd elhiszem, ha látom a film megvalósulását, mindenesetre a legjobbakat kívánom a stábnak. Én legalább tizenöt éve hallgatom, hogy készül egy folytatás. Úgy hiszem, hogy amikor filmet készítenek egy televíziós műsorból, az valahogy elveszíti a báját. Visszagondolva a sorozatra, azt gondolom, hogy ártatlan volt, szexi és vicces. Élveztük, hogy a tengerparton lehetünk, erről szólt az egész

– magyarázta egy interjúban a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek