Starity

Így ünnepelt a Grammy-díjátadó után Justin Bieber és James Corden – videó

2016. február 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biebs ugyan csupán egyetlen, kollégáival megosztott díjat nyert az idei Grammy-n, ám ennek ellenére is jól érezte magát. A díjátadót követően pedig a The Late Late Show műsorvezetőjével hagyta el a helyszínt.

hirdetés

Közös kalandjuk természetesen megörökítésre került az utókor számára, és a műsor legújabb adásában szemtanúi lehettünk, milyen oldott hangulatban hagyta el a Grammy-díjátadó helyszínéül szolgáló Staples Centert a két híresség. A közös kocsikázás alkalmával sor került a The Late Late Show már-már kihagyhatatlan részére, a Carpool Karaoke-ra, valamint azt is megtudhattuk, miért öltözött össze Justin és James.

A műsorvezető ugyanis a videó elején az énekes szemére veti, amiért határozott kérése ellenére ő is fehérbe öltözött, melyet Justin egy Azt gondoltam, király lesz mondattal intéz el.

Ó, szóval azt gondoltad, király lesz, ha úgy nézünk ki, mint két pincér egy óceánjárón?

– kérdezte félig felháborodva, félig viccesen James, ezt követően pedig dalra fakadtak, és a refrént átírva előadták az év legjobb popzenéjének választott Uptown Funkot.

Később szóba került, kinek mit rejtett a díjátadón kapott meglepetéstasakja: míg Justin egy Rolex-karórát, egy fülhallgatót, egy gyémánttal díszített karkötőt, egy iPadet és egy Maldív-szigetekre szóló utazási csekket talált az övében, addig James egy Danielle Steele-könyvvel, egy ajakápolóval, egy illatgyertyával és egy Los Angeles-i térképpel gazdagodott, amikkel – Justin ajándékai fényében – közel sem volt elégedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek